Jan 22, 2013

Januári szösszenet

Ebben a hónapban ellustultam bloggolás szempontjából. Nem is kezdődött az év túl jól, igaz nem volt semmi egetverően rossz dolog. Én kissé elmaradtam mindennel, ilyen olyan okokból. A hónap és a 2013-s év gyönyörű napsütéssel kezdődött.Készült gyerekeknek pizza, igaz kissé vastagra sikeredett, de bevágták :)


A szép időt kihasználva, tettünk nagy kirándulásokat is.


Segítettünk olívát szedni és kaptunk ajándékba 20 kg frissen sajtolt finom olajat.


Aztán január 8-n megérkezett a tél.

A régebbi képek az 1920-s, '30-s évek Athénjából valók.
A tél nem tartott sokat, csak 3 napot, de még egy hét múlva is volt hó a kertben a nap ellenére.
Aztán a sok megszokott kajakészítést nem fényképezgettem már le, mert nem volt kedvem sok újításra. Egy tál leskelődő halacskát azért megörökítettem :)


..és így szép lassan elérkeztünk az Ágnes naphoz, amikoris természetesen készült egy pár finomság, de azok már a következő bejegyzés témája lesznek :)

2 comments:

Anikó said...

Nálatok jó, hogy 3 napig tart a hó, itt Magyarországon már két hete esik a hó, néha hófúvások vannak, vidéken járhatatlan utak, a vasút is akadozik, és nagyon hideg van.
Nekem meg már nagyon elegem van a télből, még hátravan a február, az sem szokott kellemes lenni, sőt a március is bizonytalan, alig várom, hogy tavaszodjon, de hol van az még:-))))

Agni said...

Mikor 3 napnál több, akkor valóban nagyon elég belőle :)Mikor gyerek voltam, annyira szerettem a havat, de most csak problémát okoz, így nem is bánom, hogy ez a tél ennyire enyhe volt eddig. A február itt is a leghidegebb hónap, bő csapadékkal, úgy hogy még nagyon is lehetséges 1-2 adag. Kitartást a magyaroknak! Hogy is mondják, január, február, itt a nyár! :)